Lily, Lily, Lily...

"When do you think it will all become clear,
'Cause I'm being taken over by the fear"

 

Jag vet, det var ett tag sen..

Men nu är de ny skola, ny start..fast inte för denna blogg;)

Idag har jag för det mästa lyssnat på en artist, en engelsk artist;) Förvånad? hah...not

Anyways.. Lily Allen har blivit dagens artist och idag vill jag vill jag visa hennes första singel från hennes senaste album, It's not me, It's you. Något som jag älskar hos henne är hennes texter, att hon kan få plats med så mycket i en låt, allt från att hennes kille e dålig i sängen till miljöproblem:P

Låten heter The Fear.

 


Sound Of The Underground

"I don't know what is pushin' me higher, It's the static from the floor below 
Then its drops, and catches like fire, It's a sound I, It's a sound I know"

 

Hej på er igen!

Idag har jag något annorlunda att komma medäven om jag försöker skriva om så mycket varierat som möjligt.

När jag var mindre så bodde jag utomlands ett tag. Medan alla här hemma i Sverige lyssna på Spice Girls, Backstreat Boys och en massa annat lyssnade jag på Westlife, S Club 7 och Girls Aloud mm.

Det roliga här är att när jag var yngre och lyssnade på Girls Alouds musik så ville jag bli som dom, coola kläder (not so much:)) och all dans och musik som de kom med tyckte jag var fantasktisk. Den låten jag vill bjuda på idag är deras första singel och heter "Sound Of The Underground". Jag kan fortfarande komma på mig själv när jag går runt och sjunger på den:P 

Ju mer åren har gått desto mer kläder har denna popgrupp tagit av sig och börjat använda sig av mer "vågade" danssteg. När jag lyssnade på dom såg dom ut som de gjorde när de uppträdde på FoxKids Live som gick på Jetix vilket jag självklart satt bänkad framför. Om ni vill se skillnaden är det bara att klicka på länken nedan;)

http://www.youtube.com/watch?v=kKBisrO7K-M

Här har ni musikvideon:P

 


All Of Us.

"All of us are searching for an open arm,
Well, it's a shame how I curl up in the dark"

 

Hello my "many" readers.

Det första jag tänker göra är att tipsa er om en vän till migs musikblogg:P Musikbloggar hit och dit liksom:P

Anyways, han skriver en del om trummor (vilket inte är så konstigt eftersom att han är grym på att spela), en hel del om musik och bara allmänt roliga grejor;) 

www.sheepiam.blogg.se

Back to da music..

För ett tag sen vestämde jag mig för att dra till ett nytt band under kategorin "favoriter" och just det bandet är Blindside!

Yeah!:P

Jag har hittils två favoritlåtar, Sleepwalking och den som jag inte kan få ut ur huvet, All Of Us. Blindside är verkligen en grymt bra band och jag längtar verkligen till den dagen jag får se dom live:D Nu har jag äntligen fått se en av mina förebilder live och den känslan man får då ligger verkligen på topplistan av vad man nu ska kalla listan, sköna känslor? inte vet jag..

Jag tyckte att det var dags att ni som inte hört dom gör det. Jag valde live versionen på filmen nedan men om ni vill höra den inspelade versionen vilket enligen mig är snäppet bättre kan ni använda er av denna rad med tecken och skriva in den i "sök" grejen om ni har Spotify, annars får ni helt enkelt hitta den själva.

spotify:track:4n0RUYGxANdfiFMZWlQdVJ

 


OneRepublic is the shit. full stop.

"Well, all I need is the air I breathe and a place to rest my head"

 

Jag kan inte komma på en rolig hälsning så vi kör till med ett enkelt hej.

Hej!

Allt bra?

Varenda gång jag hör något som jag skulle vilja ladda upp i bloggen glömmer jag det sekunden efter, smidigt va?

Inte direkt..

Om jag inte kommer på något direkt när jag bara almänt känner för att skriva som nu t.ex. så drara jag in på youtube och tittar om jag lagt något kul under "favoriter" det roliga är att jag har hur gamla klipp som helst där som jag inte äns tycker om längre, får väl rensa den snart.

Oh, well. Tillbaka till musiken;)

Detta är en låt osm ligger mig nära hjärtat. Jag har försökt att förklara vad den betyder flera gånger men aldrig riktigt lyckats, man kan verkligen relatera den till mycket, vart man än befinner sig i livet. Eftersom att jag inte kan förklara den så har jag inte mycket att skriva om men jag vill verkligen att ni ska ge låten två eller tre chanser för att första gången lät den ganska konstig:P

BTW, om ni vart inne på min bdb har jag just denna text i min presentation, om ni ville veta;)

 


Easily Addicted.

"But I know, how I feel, about you now"

 

Nu har jag fastnat på en Sugababes låt vilket är lite udda eftersom jag aldrig riktigt var en stor fan men mitt tipps är att ni ger denna låt en chans;)

 


RSS 2.0